Kuřecí kozy (prsa) - polokapsa
Potřebujeme: (porce pro 4 osoby)
500g kuřecích prsních řízků bez kůže
Plátkový sýr podle chuti
Šunka nebo pizza šunka 100g
Malá plechovka žampionů - nejlepší jsou Gold Berry
Česnek - čím víc tím líp:o)
Sůl, trošku grilovacího koření
Olej na smažení a pánef
Postup:
Takže....první si opereme maso, odblaníme, naporcujeme (tlusčí kozy
rozřežeme napůl), naklepeme, malinko osolíme, potřeme lisovaným česnekem,
trošku grilovacím kořením a necháme "vpít" (i den předem). Hodíme na olej
a zprudka orestujeme z obou stran. Ke konci přidáme žampiony, nakrájené
na plátky. Nyní rozdělíme maso na přiměřené 4 porcce, fouknem na každou
porci šunku a sýr a lžičkou polijeme zvrchu rozpáleným olejem, tím se sýr pěkně
rozteče. No a můžeme konzumovat, hranolky, tatarka a zeleninová obloha jsou
k tomu jako stvořený:o) Já se dycky tímdle nažeru jako prase:o))) ...tak dobrou chuť;)
Foto: (kliknutím se obrázek zvětší)
|