Kuřecí kozy (prsa) - polokapsa

Potřebujeme: (porce pro 4 osoby)

  • 500g kuřecích prsních řízků bez kůže
  • Plátkový sýr podle chuti
  • Šunka nebo pizza šunka 100g
  • Malá plechovka žampionů - nejlepší jsou Gold Berry
  • Česnek - čím víc tím líp:o)
  • Sůl, trošku grilovacího koření
  • Olej na smažení a pánef

    Postup:
    Takže....první si opereme maso, odblaníme, naporcujeme (tlusčí kozy
    rozřežeme napůl), naklepeme, malinko osolíme, potřeme lisovaným česnekem,
    trošku grilovacím kořením a necháme "vpít" (i den předem). Hodíme na olej
    a zprudka orestujeme z obou stran. Ke konci přidáme žampiony, nakrájené
    na plátky. Nyní rozdělíme maso na přiměřené 4 porcce, fouknem na každou
    porci šunku a sýr a lžičkou polijeme zvrchu rozpáleným olejem, tím se sýr pěkně
    rozteče. No a můžeme konzumovat, hranolky, tatarka a zeleninová obloha jsou
    k tomu jako stvořený:o) Já se dycky tímdle nažeru jako prase:o))) ...tak dobrou chuť;)

    Foto: (kliknutím se obrázek zvětší)